Se pot cumpăra bilete la REFLEX4 şi în zilele de 30 aprilie şi 1 mai

Au mai rămas doar patru zile până la deschiderea Festivalului Internațional REFLEX4, motiv pentru care vânzarea biletelor continuă şi în aceste zile libere, de 30 aprilie şi 1 mai. Aşadar, spectatorii pot cumpăra bilete şi în aceste zile, de la Biroul de Organizare, din vecinătatea Teatrului Tamási Áron, sau online, pe siteul http://www.biletmaster.ro.

Întregul Program de spectacole, filme şi concerte poate fi consultat pe site-ul REFLEX4, www.reflexfest.ro, cu precizarea că mai sunt bilete la următoarele reprezentaţii: Farruquito / Improvisao, Teatrul Song of the Goat/ Songs of Lear (din cele 3 reprezentaţii cu acest spectacol, se mai găsesc bilete doar la una), She She Pop / Ritualul primăverii, Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ / Wolfgang, în regia lui Radu Afrim. Se mai găsesc bilete şi la două dintre  producţiile teatrelor din Sfântu Gheorge prezente în REFLEX4, Alice / Teatrul Tamási Áron, şi Lift / M Studio.

Reamintim că reprezentaţia cu Rosmersholm, producţie a Teatrului Maghiar de Stat din Cluj,  se va juca la Casa de Cultură a Artelor din Miercurea Ciuc. Teatrul Tamási Áron asigură autobuze pentru spectatorii care vor cumpăra bilete pentru reprezentaţia de la Miercurea Ciuc. Înscrierile pentru rezervarea unui loc în autobuzele puse la dispoziţie de Teatrul Tamási Áron se fac până joi, 3 mai, la Biroul de Organizare, respectiv la Barti Annamária, sau la telefon: 0728-083336.

Programul Biroului de Organizare: de la luni până joi, între orele 9-16, și vineri, între orele 10-14.

Informații despre Programul Reflex4 pe siteul www.reflexfest.ro.