Mai sunt 10 zile până la începerea Festivalului REFLEX4!

Au mai rămas doar 10 zile până la începerea Festivalului REFLEX4, care, timp de aproape două săptămâni, le va oferi spectatorilor din Sfântu Gheorghe o variantă teatrală şi muzicală a primăverii 2018!

REFLEX4 se va deschide vineri, 4 mai 2018,  cu Improvisao – un spectacol extraordinar al celebrului  dansator Farruquito / Juan Manuel Fernandez Montoya. În viziunea artistului spaniol,  flamenco  înseamnă o împletire  între cântece, chitară, dans şi libertatea absolută, arta mişcării / comunicării în cerc, o reuniune care celebrează momentele esenţiale ale vieţii,   într-o manieră de o puternică şi senzuală expresivitate.

Întregul Program de spectacole, filme şi concerte poate fi consultat pe site-ul REFLEX4, www.reflexfest.ro, cu precizarea că mai sunt bilete la următoarele reprezentaţii: Farruquito / Improvisao, Teatrul Song of the Goat/ Songs of Lear (din cele 3 reprezentaţii cu acest spectacol, se mai găsesc bilete doar la una), She She Pop / Ritualul primăverii, Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ / Wolfgang, în regia lui Radu Afrim. Biletele se pot cumpăra personal de la Biroul de Organizare din vecinătatea Teatrului Tamási Áron, sau online,  de pe siteul www.biletmaster.ro. Se mai găsesc bilete şi la două dintre  producţiile teatrelor din Sfântu Gheorge prezente în REFLEX4, Alice / Teatrul Tamási Áron, şi Lift / M Studio.

Reamintim că reprezentaţia cu Rosmersholm, producţie a Teatrului Maghiar de Stat din Cluj,  se va juca la Casa de Cultură a Artelor din Miercurea Ciuc. Biletele la acest spectacol se pot cumpără începând de joi, 26 aprilie, de la orele 9 dimineaţa, de la Biroul de Organizare, sau online, pe pagina http://www.biletmaster.ro.

Teatrul Tamási Áron asigură autobuze pentru spectatorii care vor cumpăra bilete pentru reprezentaţia de la Miercurea Ciuc.  Autobuzele vor porni din parcarea fostului Hotel Bodoc, cu plecare de la ora 16:00, și vor întoarce la Sfântu Gheorghe după terminrea întâlnirii artiştilor din Cluj cu spectatorii. Costul unui bilet Sf. Gheorghe – Miercurea Ciuc şi retur  este de 15 lei.

Înscrierile pentru rezervarea unui loc în autobuzele puse la dispoziţie de Teatrul Tamási Áron se fac până joi, 3 mai,  la Biroul de Organizare, respectiv la Barti Annamária, sau la telefon: 0728-083336.