Biletele Reflex5

Biletele Reflex5

 

 

A început vânzarea biletelor pentru spectacolele primei etape, de primăvară, a Festivalului Internaţional de Teatru Reflex5, care se va desfăşura între  24–28 martie 2023.

 

Locațiile și prețurile biletelor pentru spectacolele Reflex5, etapa de primăvară:

 

Sarah Kane: Blasted ( Teatrul Andrei Mureșanu, RO) r.: Bobi Pricop

Locaţia:  Sala Teatrului Andrei Mureșanu  – 20 lei

 

romeo@julia.com (M Studio, RO) r.: FrenÁk

Locaţia : Studioul de Dans Háromszék – 15 lei (preţ redus: 10 lei)

 

Concert Jü  (HU)

Locaţia : Sala Mare a Teatrului  Tamási Áron  – 35 lei (preţ redus: 15 lei)

 

Stefan Kaegi: Uncanny Valley (Rimini Protokoll, DE) r.: Stefan Kaegi

Locaţia: Sala Kamara a Teatrului Tamási Áron  – 65 lei

 

  1. P. Cehov: Unchiul Vania (Teatrul Mic din Vilnius, LT) r.: Tomi Janežič (Szlovénia, SI)

Locaţia: Sepsi Aréna – 95 lei, bilet categoriaI / 65 lei, bilet categoria a II-a

 

Sławomir Mrożek: Măcelăria ( Teatrul Witkacy, Zakopane, PL) r.: Andrzej St. Dziuk

Locaţia: Studioul de Dans Háromszék – 100 lei

 

Pintér Béla: Gyévuska ( Teatrul Tamási Áron) r.: Hegymegi Máté

Locaţia: Sala Mare a Teatrului Tamási Áron, cu spectatorii pe scenă – 25 lej (preţ redus 15 lei, bilet profesional 12 lei)

 

Organizatorii nu pot oferi bilete cu preţ redus pentru toate spectacolele din Program, dar un anumit număr de astfel de bilete sunt disponibile pentru studenți, pensionari și oameni de teatru, la producţiile  instituției gazdă și la Concertul Jü din Ungaria.

 

Grupuri de 10 elevi sau liceeni pot aplica pentru un bilet de grup profesional, la următoarele spectacole: Unchiul Vania, Uncanny Valley, Gyévuska, romeo@julia.com, concert Jü.

 

Biletele pentru toate spectacolele din Reflex5, etapa de primăvară, sunt disponibile pe reflexfest.ro și billetmaster.ro, precum și la Casa Centrală de Bilete din Sfântu Gheorghe.

 

ABONAMENT REFLEX  MECENA

Conform tradiţiei,  celor care doresc să contribuie la susţinerea financiară a Festivalului şi să se bucure de calitatea de sponsor, Teatrul Tamási Áron le oferă  posibilitatea să achiziționeze un Abonament Reflex Mecena, care le dă dreptul posesorilor să intre la toate spectacolele din Programul primei etape, de primăvară, a Reflex5. Prețul unui Abonament Reflex Mecena este de 500 lei, două abonamente costă 800 lei, preţ redus. Numărul de abonamente care pot fi achiziționate personal de la Casa Centrală de Bilete din Sfântu Gheorghe este limitat, pentru mai multe informații pe această temă, cei interesați pot suna la 0726 083 338. Programul Casei Centrale de Bilete: în zilele lucrătoare, de la 9:00 la 16:00, vineri de la 9:00 la 13:00.  Casa de bilete se deschide cu o oră înainte de începerea spectacolului.